Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Expositie originele celebrity handtekeningen

De beurs toont dit najaar een grote expositie met handtekeningen van bekende internationale sterren: acteurs, actrices, pop artiesten en rock and roll zangers. Denk hierbij aan Uma Thurman, Selma Hayek, Sandra Bullock, Elvis Prestley, Madonna, Kylie Minogue, Paul McCartney, Marlon Brando, Marilyn Monroe, Sharon Stone, Britney Spears, Harrison Ford, Sean Penn, Eddie Murphy, Brigitte Bardot en Alicia Silverstone. Op de expositie zijn meer dan 100 originele handtekeningen op foto’s en posters te zien.

Vintage mode challenge

Het aanbod aan vintage mode is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Vintage liefhebbers kunnen hun hart ophalen met het ruime aanbod aan jaren ’50 jurkjes, hoeden, handschoenen, vintage tassen, sieraden en retro Adidas-jasjes. Om te laten zien wat de beurs zoal te bieden heeft, wordt in samenwerking met fashion blogger Retro Sonja een mode challenge georganiseerd. Drie volgers van haar blog mogen, met een vooraf bepaald budget, op de beurs een outfit gaan samenstellen. Eenmaal klaar worden de outfits op paspoppen getoond op een centrale plek. Bezoekers kunnen ter plekke stemmen maar ook online kan men meebepalen wie de beste outfit heeft samengesteld.

Kunstexpo onder leiding van Pet van de Luijtgaarden

Onder leiding van visueel-kunstenaar Pet van de Luijtgaarden tonen 100 studenten kunst of techniek hun zelf gecreëerde kunstobjecten op de beurs. Voorafgaand aan de beurs kiezen de studenten uit een van de vele persoonlijke verzamelingen van de kunstenaar, om thuis te bewerken tot kunstobject. De verzamelingen van Van de Luijtgaarden zijn zeer divers: van vinyl, speelgoed en aanstekers tot gummen, Lego-blokken en zonnebrillen. De beste creatie krijgt een prijs van een deskundige jury.

Dutch Collector Award 2015

Tijdens de beurs wordt de Dutch Collector Award uitgereikt aan verzamelaars uit drie verschillende categorieën met de meest opvallende collecties. Nominaties worden bepaald door de redactie van magazine Verzamelen en de prijs wordt op zaterdag uitgereikt.

VerzamelaarsJaarbeurs najaar 2015

Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, Utrecht, zaterdag 21 november (9.00-17.00u) en zondag 22 november (10.00-17.00u). Entreeprijs aan de kassa: € 13,- (kinderen t/m 11 jaar gratis). Meer informatie en voorverkoop met korting via www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013
Magazine voor 50-plussers