Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

De auteurs schrijven over het goud van de 55-plus dat ze ontdekt hebben. Ze onderzoeken bij zichzelf en bij anderen wat het betekent om 55-plus te zijn in deze tijd. Welke fasen hebben ze in hun leven doorlopen, wat hebben ze gewonnen en wat laten ze achter? Waarin zit het goud: wat kan de maatschappij aan de 55-plusser hebben en hoe verbinden we ons met de andere generaties? Ze bieden de werkgever een inkijkje in de wereld van 55-plus. Ze stellen de vraag: wat moet een werkgever over ons weten om de kwaliteiten die wij inmiddels verworven hebben – ons ‘goud’ – naar waarde te schatten, zodat het optimaal ingezet kan worden? Wij zijn de eerste generatie die zich deze vraag moet stellen; we leven immers in een verandering van tijdperk.

Waarom is dit boek belangrijk
Monique Scholten, uitgever van het boek: ‘Dit boek is bedoeld voor jezelf, van welke leeftijd je ook bent. Het biedt herkenning voor de één en een doorkijkje voor de ander. Het boek is ook bedoeld voor de  organisatie, of je nu als medewerker, manager of hrm’er werkzaam bent. Het biedt werkgevers c.q. leidinggevenden de mogelijkheid om 55-plussers beter te doorgronden, waarderen en honoreren. Op deze manier kunnen ze beter worden ingezet op wie ze zijn en kan de organisatie profijt hebben van hun goud.’.

Het goud van de 55-plusser is een uitgave van Reed Business Information. Het boek is verkrijgbaar via de website www.boeken-reedbusiness.nl, via de reguliere boekhandel of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Auteurs: Kathinka Fortuin & Gerdien de Wal l ISBN: 9789035249387 l 1e druk 2016 / Prijs: € 19,50

Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013

 

floorfriendly