Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Het programma duurt maximaal twee uur en zorgt ervoor dat mensen op een bewuste wijze aan hun gezondheid werken. Er is geen basisconditie vereist. Naast beweging zorgt de  wandelsportbegeleider voor een fantastische natuurbeleving in het Park.

Programma
Het programma start met een kosteloze kennismakingswandeling. Deelnemers kunnen zelf bepalen op welke dag zij meelopen. Op dinsdag 22 april start de groep in Schaarsbergen, op woensdag 23 april in Otterlo en donderdag 24 april in Hoenderloo. Aanvangstijd: 9:30 uur. Tijdens deze eerste bijeenkomst maken deelnemers kennis met andere wandelaars en krijgen ze advies over wandelkleding en –schoeisel. Daarna wordt gedurende twaalf weken op de zelfde dag, tijdstip en plaats onder begeleiding gewandeld en bouwt men op een bewuste en blessurevrije manier conditie op.  U kunt zich opgeven voor de kennismakingswandeling  door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven
Na de eerste bijeenkomst kunt u zich definitief inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 75,-- inclusief gratis toegang tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe (exclusief auto) voor de rest van het jaar. Het inschrijfgeld bedraagt voor beschermers € 50,--.

voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013