Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Voor de verzorging van uw recepties, personeelsfeesten,  (zoveel jarige) bruiloften, product presentaties, vergaderingen, trainingen en exclusieve party’s zijn diverse zalen beschikbaar. Het meer dan een eeuw oude pand kreeg in 1887 de eerste schenkvergunning.

“Halfweg ‘t Kalfje” heette het etablissement toen. Bij “Halfweg ‘t Kalfje” was het schuitje varen, theetje drinken en als het wat sterkers moest zijn kwam de brandewijn op tafel. Langzaam groeide de pleisterplaats uit tot restaurant en kreeg het in 1960 de naam Miranda Paviljoen vernoemd naar wethouder de Miranda.

Toen en Nu 

Vele bruidsparen vierden hun bruiloften en zoveel jarige bruiloften in het Miranda Paviljoen.

De mooie zalen en de goede bereikbaarheid is het Miranda Paviljoen een gewilde plaats om allerlei festiviteiten te vieren. Met name de 50-plusser voelt zich erg thuis in het gezellige en sfeervolle Miranda Paviljoen.

TROUWEN en ROUWEN

Door de ligging vlakbij Zorgvlied is het Miranda Paviljoen  een geschikte locatie om condoleances en tegenwoordig ook uitvaartplechtigheden te laten plaatsvinden. Door de verschuiving in de uitvaartwereld, is een condoleance niet standaard meer met koffie en cake of broodjes maar is het meer en meer gebruikelijk om de bijeenkomst in de stijl van de overledene te geven of juist het leven te vieren met een goed glas wijn en een hapje.

MOGELIJKHEDEN

Acht zalen zijn beschikbaar voor feesten en partijen naast het restaurant, de brasserie en het sfeervolle terras aan de Amstel.  Recepties, diners, buffetten, feestavonden en tegenwoordig ook vele all-inclusive arrangementen zijn te reserveren. Afgelopen jaar is de wintertuin helemaal verbouwd en aangepast aan de wensen van deze tijd, klaar voor al uw feesten.

STEIGER

Door de ligging aan de Amstel en de aanwezigheid van een eigen steiger zijn arrangementen mogelijk waarbij de ontvangst in het Miranda Paviljoen gevolgd kan worden door een gezellige borrel op een boot en aansluitend een diner of buffet in het Miranda Paviljoen. Ook zijn deze arrangementen te reserveren met brunch of high tea, één prijs per persoon, geen verrassingen achteraf.

BIJZONDERE FEESTEN

Een dinnershow met zang en dans, een feestavond met zanger, een rondrit door Amsterdam met een Thaise tuk tuk, een schilderworkshop Bob Ross, een parfum workshop …. Een greep uit de mogelijkheden die wij graag met u bespreken in combinatie met onze heerlijke catering.

HIGH TEA

Zeer populair zijn  de high tea’s in het Miranda Paviljoen, tegenwoordig op de voet gevolgd door de high wines en de high beers. Ook voor de (klein-)kinderen is een kids tea te bespreken.

 

 

Vijftig+ HIGH TEA LEZERSACTIE uit het Vijftig+ Magazine

Speciaal voor de lezers van 50+ en www.indekijker.nl heeft het Miranda Paviljoen een lezersactie. High Tea voor 2 personen à één persoon betalen (€ 22,50 per persoon). Geldig tot 15 november 2014 – op voorafgaande reservering onder vermelding van de VIJFTIG+ HIGH TEA LEZERSACTIE ! 

En als u hier nu toch bent, laat u dan eens informeren over de vele mogelijkheden.

Mogen wij u binnenkort verwelkomen. Liever eerst ons informatiepakket of een offerte, bel 020-644.57.68

MIRANDA PAVILJOEN 

Amsteldijk 223

1079 LK  Amsterdam

T 020-644.57.78

www.mirandapaviljoen.nl

Door de huidige coronacrisis verschijnt
Vijftig+ Magazine momenteel niet geheel volgens planning.
In deze periode versturen wij
extra nieuwsbrieven per e-mail. U kunt zich
hiervoor gratis aanmelden via deze link  
Wij hopen op uw begrip. 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013