Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

'Maeve is samen met haar zusjes het zonnetje in huis. Zodra zij binnenkomt gaat de zon schijnen. Ze heeft een duidelijk eigen willetje en veel humor. Dit clowntje tovert met haar gekke bekkies bij iedereen een glimlach op het gezicht!', vertelt een trotse Oma. De juryleden sloten zich daar volledig bij aan. Zo omschreef Gerda Havertong Maeve als 'een grappige, zichtbare talentvolle en vrolijke durfal' en zag Piet Paulusma haar als 'het zonnetje in huis, met heel veel uitstraling'.

Maeve wint als Kleinkind van het Jaar een vakantieverblijf in de familiehuizen van Egmond Binnen Buiten, een fotoshoot in TROTS Magazine, een VIP ontmoeting met een dolfijn en een jaarabonnement van het Dolfinarium.

Cordaid Kinderstem
Classic FM organiseerde deze actie samen met Cordaid Kinderstem. De opbrengst van de stemkosten komt ten goede aan dit goede doel. Cordaid Kinderstem vraagt hiermee aandacht voor de meer dan 61 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden die niet naar school kunnen gaan. Zij helpen ze aan een stabiele, veilige thuisbasis én goed onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.cordaidkinderstem.nl.

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------