Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Op 22 en 23 november wordt de Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot de grootste vintagebeurs van Europa. De meest uiteenlopende collecties worden geëxposeerd, verdeeld over tweeduizend kramen in vijf beurshallen. In 2015 is het 100 jaar geleden dat Edith Piaf werd geboren. Zij wordt gezien als een van de grootste zangeressen die Frankrijk ooit heeft gehad en is bekend om haar beroemde chansons La Vie en rose en Non, je ne regretterien 

Reden om een expositie te organiseren met allerlei memorabilia over Piaf:foto’s, elpees, singles, 78 toeren platen, posters, ansichtkaarten, boeken, tijdschriften, video’s, dvd’s, cd’s, programmaboekjes en muziekbladen. Meer dan 200 items zijn er te zien waaronder een foto gesigneerd door La Piaf zelf en een gigantische originele poster van de film Les Amants de Demain,waarin de zangeres heeft gespeeld. De expositie is samengesteld door Aafke Venema die met deze bijzondere verzameling vorig jaar de Dutch Collectors Award won.

Kindersurprise-ei kunstwerk van Pet van de Luijtgaarden

Visueel-kunstenaar Pet van de Luijtgaarden presenteert een bijzonder kunstwerk op de Verzamelaars Jaarbeurs. Een muur bestaande uit 50.000 speelgoedfiguurtjes afkomstig van de bekende Kindersurprise-eieren. De populaire figuurtjes zijn opgekocht uit failliete inboedels en particuliere verzamelingen en vormen samen 1 groot kleurig kunstwerk. Hiermee wil Pet van de Luijtgaarden de bezoekers op een speelse en toegankelijke manier bewust maken van het eigentijdse verschijnsel van overconsumptie.

Dutch Collector Award 2014

Tijdens de beurs wordt de Dutch Collector Award uitgereikt aan verzamelaars uit 3verschillende categorieën met de meest opvallende collecties. Nominaties worden bepaald door de redactie van het magazine Verzamelenen de prijs wordt op zaterdag uitgereikt.

VerzamelaarsJaarbeurs najaar 2014, Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, Utrecht. Zaterdag 22 november (9.00 tot 17.00 uur) en zondag 23 november (10.00 tot 17.00 uur) Entreeprijs aan de kassa: € 13,- (kinderen t/m elf jaar gratis), voorverkoop via de website: € 11,50. Meer informatie, voorverkoop, korting en filmbeelden via de website. www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

Door de huidige coronacrisis verschijnt
Vijftig+ Magazine momenteel niet geheel volgens planning.
In deze periode versturen wij
extra nieuwsbrieven per e-mail. U kunt zich
hiervoor gratis aanmelden via deze link  
Wij hopen op uw begrip. 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013