Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

In een reeks van vier uitzendingen beweegt KRO's Het Gevoel van de Vierdaagse weer mee in het grootste wandelevenement van de wereld, dat ook dit jaar meer dan veertigduizend wandelaars en ruim een miljoen toeschouwers naar het Rijk van Nijmegen zal lokken. Het evenement beleeft dit jaar zijn 99ste editie. De presentatie is in handen van Fons de Poel en Erik Hulzebosch. 

Voor Fons de Poel, Nijmegenaar, is het de elfde keer dat hij het programma op de buis brengt. “Het is fantastisch om telkens weer op zoek te gaan naar miniaturen in de stoet, de duizenden motieven waarmee mensen aan de prestatietocht deelnemen. Het is een bijna ritueel feest van mensen die met elkaar hebben afgesproken er een leuke week van te maken. Dat is een aanstekelijk uitgangspunt, ook voor ons programma.”

De Poel wordt ook bij deze Vierdaagse-reeks geflankeerd door Erik Hulzebosch, de oud-marathonschaatser die zich met geheel eigen toon als speciale sportverslaggever in de wandelmeute stort. (Op NPO Radio 2 volgt het KRO-programma Gijs 2.0 de deelnemers die de Vierdaagse lopen. Gijs Staverman presenteert dit programma dagelijks tussen 12.00 en 14.00 uur)

Het Gevoel van de Vierdaagse wordt uitgezonden van 21 tot en met 24 juli dagelijks rond 21.30 uur bij de KRO op NPO 1. 

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------