Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Op 17 oktober startte bij ONS de 10-delige serie Cor Bakker ontvangt... In dit programma blikt pianist, componist en orkestleider Cor Bakker terug op bijzondere muzikale momenten uit zijn carrière. Hij ontving grote sterren als Lionel Richie en Al Jarreau en begeleidde hen op de piano samen met zijn 28-koppig orkest. 

Gedurende zijn carrière interviewde Cor Bakker veel bekende nationale en internationale artiesten en maakte samen met hen muziek. Voor Cor Bakker ontvangt… selecteert Cor de mooiste, grappigste en meest bijzondere fragmenten en kijkt terug op deze speciale momenten. Cor introduceert deze muzikale hoogstandjes met persoonlijke anekdotes en niet eerder vertelde verhalen.

In de eerste aflevering, op 17 oktober keek Cor onder andere terug op zijn ontmoetingen met de Britse jazz-zangeres Cleo Laine en Jasperina de Jong. In de volgende 9 afleveringen vertelt Cor over ontmoetingen met Lionel Richie, Ramses Shaffy, Michel Legrand, Chris de Burgh, Rita Reys, Herman Brood en nog veel meer artiesten van wereldformaat.

Cor Bakker ontvangt… is een programma vol muziek, humor en passie en is iedere zaterdag om 23.00 uur te zien bij ONS. Te ontvangen op ZIGGO: 211 – KPN: 174 – CAIWAY: 47 – DELTA: 120 

voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013