Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Tien dagen lang hebben 50.000 kinderen in de zomervakantie de tijd van hun leven

Tienduizenden kinderen staan weer te trappelen zodra van maandag 8 tot en met vrijdag 19 augustus (iedere doordeweekse dag geopend van 10:00 – 16:00 uur) Rotterdam Ahoy haar deuren opent voor Jeugdvakantieland, het grootste speelplein van Rotterdam. Dit unieke kinderevenement wordt al bijna 60 jaar lang iedere zomervakantie georganiseerd en vele ouders en zelfs grootouders in Rotterdam en omstreken herinneren zich nog levendig hun eigen bezoek als kind aan het evenement. 

Wat begon als een initiatief van de Gemeente Rotterdam voor de kansarme jeugd van Rotterdam is uitgegroeid tot een van de grootste landelijke kinderevenementen van Nederland. Vorig jaar kwamen 50.000 bezoekers naar Jeugdvakantieland (kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar en hun ouders en grootouders). Jong en oud genieten van bijzondere activiteiten op het gebied van sport, educatie of recreatie.

Van een dagje meelopen met de brandweer en politie, tot leren straten leggen, knutselen, koekjes bakken, een make-up tutorial volgen, een modeshow lopen of de nieuwste games en spelletjes spelen: jongens en meiden van 4-12 jaar hebben tien dagen lang de tijd van hun leven tijdens Jeugdvakantieland. Met meer dan 100 activiteiten op een oppervlakte van 20.000m² is vervelen geen optie! Ook aan de ouders en grootouders is gedacht met genoeg terrassen om te zitten en verschillende activiteiten, zoals een bingo. www.jeugdvakantieland.nl

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------