Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

2. Moeilijk te verkrijgen

Ziet u zo’n smartphone wel zitten, maar heeft u geen idee waar u deze koopt en welk model het beste bij u past? Dan hoeft ook dat geen probleem te zijn. Online vindt u veel aanbieders, die u precies vertellen over het hoe en wat van een smartphone. Daarnaast willen de medewerkers in de winkel u maar al te graag helpen bij het vinden van een geschikt exemplaar. Bovendien is het zelfs zo dat u makkelijker aan een smartphone komt dan aan een simpel GSM toestel, omdat deze steeds meer uit het assortiment verdwijnen. Ditzelfde geldt voor accessoires voor uw toestel, zoals een iPhone SE hoesje en oplader.

3. Overbodige applicaties

U gebruikt uw huidige toestel waarschijnlijk alleen om te bellen en om af en toe een berichtje te sturen. Als u niet weet wat u mist, is er ook geen reden om een nieuw toestel aan te schaffen. Toch zijn er veel leuke applicaties, die van toegevoegde waarde kunnen zijn. Wat dacht u van een routeplanner of applicatie van Staatsbosbeheer om een fijne wandelroute uit te stippelen? Of misschien een app van uw favoriete nieuwszender, zoals NOS, om altijd op de hoogte te blijven van het nieuws? Bovendien verzorgt de smartphone veel amusement en bent u ook voor leuke puzzels, Sudoku’s en een potje scrabble aan het juiste adres.

4. Handleiding vereist

Een toestel is voorzien van complexe systemen en technieken intern, maar gelukkig heeft u daar zelf niet veel mee te maken. Een smartphone is zo ontworpen, dat u er eenvoudig doorheen navigeert en het vrij weinig inspanning en moeite vereist. U kunt ook kiezen voor een speciale ouderentelefoon, zoals de Doro Liberto 825. Het display is groter, het toestel beschikt over een SOS alarmknop en over handige snelkoppelingen om eenvoudig uw familie te bereiken.Draag een Huawei Shot X hoesje zodat uw toestel niet beschadigd raakt als het per ongeluk uit uw handen glipt.

Winnen!

In samenwerking met Smartphonehoesjes.nl maak je de hele maand april kans op een smartphone accessoirespakket van maar liefst € 50,- die je helemaal zelf mag samenstellen. Beantwoord de onderstaande prijsvraag, stuur een mailtje en maak direct kans!

Waarvoor gebruik jij je mobiele telefoon naast bellen het meest en welk accessoire zou je graag willen hebben om je toestel op te fleuren of te verbeteren?

Stuur je antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en gebruik ‘In de Kijker’ als onderwerp van je e-mail.

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------