Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

De ondernemers zien in Gasthuis De Lichtwachter een unieke kans om alle schatten van het eiland onder de aandacht te brengen. Want de geschiedenis is indrukwekkend, maar alle mooie bedrijven die nu actief zijn op het eiland zijn ook zeer de moeite waard. Met het openen van Gasthuis de Lichtwachter komt er een extra rustpunt voor de vele wandelaars en fietsers die het eiland bezoeken.  
Uit de buurt
Alle producten die worden geserveerd als lunch, taart of hartige hapjes, worden betrokken uit de buurt. Zo wordt er ingekocht bij Bio Romeo uit Ens en wil Kruider waar mogelijk, de producten niet te grote afstand laten afleggen. ,,Onze vleesburgers zijn van de Herefords, die koeien lopen bij wijze van spreken in de tuin van De Lichtwachter. De geitenkaas wordt op ambachtelijke wijze gemaakt op de Geitenhof en we willen graag de eitjes rapen bij de buurman aan het begin van de weg. Steeds meer mensen vinden het belangrijk het verhaal achter hun eten te horen, en dat vertellen wij ze graag.’’

Gasthuis De Lichtwachter is open op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook is het mogelijk er te vergaderen, waarbij verschillende arrangementen te boeken zijn of een kleinschalig, exclusief feest te organiseren.

Voor meer informatie www.gasthuisdelichtwachter.nl

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------