Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Simone Kleinsma is dé inspirerende vijftiger van Nederland. Dit werd bekend bij de afsluiting van de 24e editie van de 50PlusBeurs, die met 97.813 bezoekers drukker was dan vorig jaar (toen ruim 96.000).

De nieuwe vijftigers zijn jong van geest, energiek, gezond en tegelijkertijd brengen zij veel ervaring met zich mee. De zes finalisten van de MeerdanVijftig Verkiezing, naast Simone Kleinsma ook Annemarie van Gaal, Anita Witzier, Jos de Blok, John de Wolf en Bartho Braat, stralen dit ook allemaal uit. 

'In mijn hoofd ben ik 25"

Winnares Simone Kleinsma: "Het kraakt natuurlijk wel op mijn leeftijd en de ledematen zijn na een optreden wat stram, maar in mijn hoofd ben ik nog steeds 25". Volgens de stemmers is de zangeres/cabaretière/actrice Simone een rolmodel voor 50plussers: Een geweldige vrouw, die zingt, danst, entertaint alsof er geen leeftijd bestaat. Ook na de voorstelling vergeet ze haar publiek niet. Een sympathieke, pretentieloze 50+ BN'er. De MeerdanVijftig Verkiezing is een initiatief van 50PlusBeurs, magazine Plus Magazine en website MeerdanVijftig.nl en zal in 2017 een vervolg krijgen.

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------