Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

In de schaduw van Toon Hermans is in Vlaanderen bedolven onder de lovende kritieken van pers en publiek en gaat er dit najaar zijn tweede seizoen in. De voorstelling is een bijzondere wisselwerking tussen liedjes en anekdotes. Daardoor wordt de magie van een Toon Hermans-voorstelling opgeroepen zoals alleen hijzelf die kon brengen. De warmhartige hommage begon oorspronkelijk als een intieme voorstelling op de theaterzolder bij Van Hove, maar groeide uit tot tot een hit bij cultuurminnend Vlaanderen. Uitverkochte zalen en een eindeloze reeks juichende commentaren van pers, artiesten en publiek, die is na te lezen op www.deschaduwvantoon.nl.

Herman Van Hove is al zijn hele leven gegrepen door theater en staat nu zelf op de planken om te vertellen over zijn wonderlijke jaren met Toon Hermans. Lissa Meyvis is een jonge, klassiek geschoolde zangeres die werkelijk alles aankan: van Mozart via The Carpenters tot Toon. Pol Vanfleterens vierkoppige begeleidingsband voorziet de perfect gedoseerde muzikale ondertoon bij deze voorstelling.

Jacques Klöters, biograaf Toon Hermans: “Herman Van Hoves verhalen over gebeurtenissen waarvan ik gedeeltelijk ooggetuige ben geweest, riepen de sfeer en de geest van Toon perfect op. Ik kreeg een geweldige heimwee naar die jaren. En dan dat wonder van dat lieve stemmetje van Lissa. Iemand die niet een groot talent ging staan uithangen, maar zich helemaal dienstbaar maakte aan het repertoire van Toon.”

Koninklijk Theater Carré | Amstel 115-125 | Amsterdam 

Door de huidige coronacrisis verschijnt
Vijftig+ Magazine momenteel niet geheel volgens planning.
In deze periode versturen wij
extra nieuwsbrieven per e-mail. U kunt zich
hiervoor gratis aanmelden via deze link  
Wij hopen op uw begrip. 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013