Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Begin oktober ontvingen de Resto VanHarte vrijwilligersteams een gouden envelop met de ingrediëntenlijst. Dit vormde het startsein van de Resto VanHarte Cook off. In de weken daarna zetten de teams al hun talent in om te komen tot de beste gerechten en het oefenen in de bereiding ervan. Gisteren was het moment van de waarheid: de teams moesten binnen twee uur het perfecte driegangendiner op tafel zetten.

De jury met Felix Wilbrink, TV kok Caspar Bürgi, bekend van Koffietijd, Wilco van den Baar, chef-kok en eigenaar van Uw chefkok thuis en Marcel Bisselink, top-chef en mede-eigenaar vanDaily Fresh Foodbeoordeelde de gerechten op smaak, opmaak en originaliteit. Het team van Resto VanHarte Alkmaar kwam als winnaar uit de bus. Caspar Bürgi over alle teams: “Ik heb diep respect voor wat de teams hebben neergezet. Hoe jullie dat voor elkaar kregen: het is mij een raadsel. Als je kookt met je hart, krijg je blijkbaar een andere keuken.” Het winnende team mocht vandaag samen met Caspar Bürgi het winnende gerecht bereiden in de studio van Koffietijd.

De Resto VanHarte Cook off is onderdeel van het project Geef je Buurt een Boost en werd mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij, Daily Fresh Food en 4-sterren Hotel Die Port van Cleve.

 


 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------