Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Er gaat niets boven een persoonlijke kerstkaart
Het panelonderzoek stelt bovendien dat zes op de tien respondenten vinden dat een standaard doorgestuurd online bericht met een kerstgroet ‘eigenlijk niet kan’. 68% van de ondervraagden is het eens met de uitspraak ‘Juist in deze digitale wereld, gaat er niks boven een persoonlijke kerstkaart’. PostNL stelt daarom ruim 6 miljoen kerstkaarten beschikbaar. In combinatie met de bijzondere 21ste postzegel op het velletje Decemberzegels, is het een kleine moeite om de kaart te versturen.

Ouderen verrassen met een kerstkaart
Met de campagne ‘iedereen verdient een kerstkaart’ wil PostNL samen met het Nationaal Ouderenfonds zoveel mogelijk ouderen verrassen met een kerstkaart. De cijfers liegen er namelijk niet om: één op de vijf ouderen viert geen Kerst en Oud & Nieuw en meer dan 200.000 ouderen krijgen tijdens de feestdagen geen bezoek**. Dit betekent dat er in ieders nabijheid een oudere woont die de feestdagen alleen doorbrengt.

“Het sturen van een mooie kaart, met een persoonlijke boodschap, kan net dat beetje verschil maken tijdens de feestdagen. Hoe leuk is het dat zo’n kaart vervolgens nog wekenlang op de schoorsteenmantel staat?”, aldus Angela Groothuizen, ambassadeur van de decemberactie. Kerstwensen voor ouderen kunnen gestuurd worden aan het Nationaal Ouderenfonds, Postbus 156, 3980 CD Bunnik. PostNL en het Nationaal Ouderenfonds zorgen ervoor dat de kaarten goed terecht komen.

Kerst is aandacht. Kerst is een kaart.

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------