Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

In zijn toespraak tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie begin dit jaar, op het Koninklijk Paleis in Amsterdam sprak hij het nog uit. “Ik ben niet bang om Abraham te ontmoeten.” Koning Willem-Alexander verheugt zichzelf op deze bijzondere dag en is van mening dat het leven begint bij vijftig en dat is tegenwoordig het nieuwe dertig.

Hij nodigt honderd vijftig jarigen uit om samen met hem en Koningin Maxima zijn vijftigste verjaardag te vieren tijdenseen feestelijk diner. Dat plaatsvindt op vrijdagavond 28 april in het Koninklijk Paleis in Amsterdam, voorwaarde is wel dat de genodigden ook een kroonjaar vieren op 27 april. Na het diner wordt het Paleis vijftig uur onafgebroken opengesteld voor het publiek. Een bijzonder mooi initiatief! Lees het gehele artikel in de april editie van Vijftig+ Magazine.

Lees ons reisverslag over Zuid-Afrika! Ver weg van alle drukte, ligt de Noordkaap. Misschien niet de eerste keus om te bezoeken voor wie naar Zuid-Afrika gaat, maar dat is een geheel onterechte beslissing. Durf eens af te wijken van de gebaande paden en bezoek dit onbekende stukje paradijs op aarde. Het imposante landschap met talloze wilde dieren is uitgestrekt en ongerept en maakt een verpletterende indruk. Je voelt het: de natuur is hier de baas en de mens is er maar te gast. Iedereen die dit prachtige natuurgebied gaat bezoeken, doet dit dan ook met diep respect. Namukelekile, welkom in Zuid-Afrika!

Doe ook mee met de Konklijke winactie in Vijftig+ Magazine en maak kans op de dvd '60 jaar Oranje op tv' of de 'Koningsdag puzzel' van Jan van Haasteren! ga hier naar de pagina om u aan te melden

voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013