Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

 
Daarom gaat hij als spion voor de geallieerden terug naar Duitsland en probeert te achterhalen of de geheime raketbasis in Peenemünde die een superwapen moet huisvesten, echt bestaat. Werner Sorge is officier voor de Duitse geheime dienst, en heeft als opdracht Storm uit te schakelen. Daarbij zet Sorge zijn eigen geheime wapen in: een beeldschone Poolse die gerekruteerd is als Duitse agent. Lukt het Storm zijn buitgemaakte kennis het Derde Rijk uit te smokkelen, of slaagt Sorge erin hem in de Wolfsangel te vangen?
 
Een buitengewone thriller over een man die vastberaden is de loop van de Tweede Wereldoorlog te veranderen. Bekroond met de Rivertonprisen, de prijs voor de beste thriller van 2017
‘Een briljante spionage thriller.’ – Dagbladet
 
Aslak Nore (1978) is schrijver en redacteur en heeft gediend in het Noorse leger tijdens het internationale conflict in Bosnië. Hij reisde in het verleden veel door Afghanistan en het Midden-Oosten waar hij als journalist werkte. Momenteel woont hij met zijn vrouw en kinderen in de Provence waar hij aan zijn nieuwe boek werkt.
Wolfsangel – Aslak Nore – ISBN: 978 94 027 0267 5 – paperback € 19,99 / e-book € 13,99
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------