Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

 
Attenborough en zijn team gaan niet alleen op zoek naar zeldzame diersoorten, maar proberen ook de manier van leven van de verschillende stammen in deze gebieden vast te leggen. Een manier van leven die nog nooit eerder getoond werd aan het grote publiek. Van landduikers op Pinkstereiland en een koninklijke ceremonie in Tonga tot het zingen en dansen van verschillende stammen in de hooglanden van Nieuw-Guinea.
 
Onderweg stuit Attenborough op paradijsvogels, kameleons, maki’s, sifaka’s en nog veel meer bijzondere dieren uit de verste uithoeken van de wereld. Met zijn karakteristieke humor en charme neemt hij ons mee op dit weergaloze avontuur langs fascinerende mensen, plekken en bovenal dieren. Het zijn reizen die alleen Attenborough kan maken.
 
David Attenborough (1926) is presentator en bioloog en maakt al meer dan zeventig jaar televisie. Hij begon vele bekroonde documentaires over de natuur. Zijn laatste programma, Planet Earth II, was de best bekeken natuurdocumentaire aller tijden. ISBN: 978 90 00 36605 7 | € 27,50 | 440 pagina's 
 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------