Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Jeroen van der Spek maakte een fascinerende selectie van immense zelfbouwprojecten, masochistische doe-attracties en kunstwerken die met hun omgeving vloeken. Plekken die niet alleen een omweg waard zijn, maar ook stuk voor stuk goed zijn voor een bijzonder verhaal. Zet je tent neer op de Afsluitdijk, wacht op de bus in het Doodshoofd of maak kennis met het beroemdste bordeel uit de Tour de France, Sauna Diana. In dit boek zijn alle gekste plekken verzameld, geactualiseerd en aangevuld met nieuwe locaties. Een perfecte uitgave voor iedereen die denkt dat hij Nederland kent!
 
Jeroen van der Spek is reis- en locatiejournalist, Nederlandkenner bij uitstek en fotograaf. Hij heeft inmiddels een tiental boeken over Nederland op zijn naam staan. ‘Ongewoon leuk. Een van de meest inspirerende reisgidsen die wij ooit lazen.’ – NRC ‘Een gekke plek, oké. Maar hoe mooi kan het zijn? - Ivo Niehe in de TVshow. 
 
Alle gekste plekken van Nederland: 222 bizarre locaties en hun bijzondere verhaal - Paperback - geheel vierkleuren, ca. 250 kleurenfoto’s - 472 pagina’s, prijs: € 19,99 - ISBN 978 90 8803 100 7 - verschijnt: 28 mei 2019
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------