Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Allereerste Toyota Crown opnieuw aan de slag als taxi

2014. Die allereerste Toyota Crown rijdt nog gewoon rond. Een beter bewijs van de superbe kwaliteit is er niet. Daarom wordt de Crown nog een keertje ingericht als Amsterdamse taxi. En voor deze gelegenheid wil de bekendste ‘taxichauffeur’ van Nederland, Maarten Spanjer, nog wel één keer achter het stuur kruipen.

Maarten Spanjer achter het stuur
Zo kwam de Toyota Crown uit 1964 dezer dagen terug in het straatbeeld. Maarten Spanjer reed taxiritten in de klassieke Crown. En dat leverde natuurlijk weer bijzondere gesprekken en mooie beelden op. De opnames staan nu online op de site van Toyota. Een tweedehands Toyota is vaak een vierdehands exemplaar

De half eeuw oude Crown van Maarten Spanjer onderschrijft de stelling dat Toyota’s een lang autoleven hebben. Niet voor niets is een tweedehands Toyota niet zelden een vierdehands exemplaar. De ervaring leert dat mensen vaak nieuwsgierig zijn naar het vorige leven van hun auto, of wat er na verkoop met hun voormalige Toyota is gebeurt.

ToyotaGenoten.nl: voor èn door Toyota-rijders! Om die reden heeft Toyota de speciale website ToyotaGenoten.nl gelanceerd. Een site voor èn door Toyota-rijders. Op de site kun je je oude Toyota terugvinden maar ook ontdekken wat je huidige tweedehands Toyota allemaal al heeft meegemaakt. ToyotaGenoten.nl is daarmee een soort clubhuis waar Toyota-rijders hun verhalen kunnen delen, al dan niet voorzien van foto’s uit de oude doos. 

Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013
Magazine voor 50-plussers