Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Tot aan kerst krijgen dagelijks duizenden ouderen doorheen heel Nederland een geheel verzorgd driegangen-kerstdiner. In de Biltsche Hoek worden op 16 december ongeveer 150 ouderen ontvangen door Mies Bouwman, Maartje van Weegen, Gerdi Verbeet, Janneke Brinkman, Jannet van Zadelhoff, Jan Romme en Klaas van der Valk.  Op 17 december genieten ouderen in Hotel Leiden van hun kerstdiner en het stralende gezelschap van Erika Terpstra. John Bernard, vrolijkt op 22 december het kerstdiner in Breukelen op in Zorgcentrum de Aa.
 
De kerstdiners bieden gezelligheid en zorgen soms ook voor langdurige contacten. Tijdens de diners leren mensen vaak buurtgenoten kennen waar zij ook op andere momenten in het jaar contact mee kunnen hebben. Via de Thuiszorg, Stichting Welzijn Ouderen, kerken, het Rode Kruis en de Zonnebloem worden ouderen bereikt die in aanmerking komen voor de kerstdiners.
 
De organisatie van de kerstdiners wordt mogelijk gemaakt door de inzet van veel vrijwilligers. Van der Valk sponsort een groot deel van de kosten en leden van serviceclub Lions en Rotery verzorgen in veel plaatsen het vervoer van de ouderen. Bedrijven en particulieren kunnen de kerstdiners ook sponsoren via deze website. 

Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013
Magazine voor 50-plussers