Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Computerhandleiding voor jong en oud

In ons dagelijks leven werkt haast niets meer zonder de computer. De computer maakt veel dingen makkelijker; van de belastingaangifte, spellingscorrecties, tot het oplossen van serieus rekenwerk - de pc is een trouwe metgezel. In het gratis E-book De Computer Eenvoudig Uitgelegd – PC Handleiding voor Elke Leeftijd kunnen zowel jongeren als ouderen alles leren over het gebruik van een computer. U leert hoe u een e-mail schrijft, uw favoriete tv-serie kunt kijken op internet of hoe u een aankoop in een online shop doet.

Al deze activiteiten kunnen alleen worden gedaan met de benodigde kennis. In het E-book De Computer Eenvoudig Uitgelegd – PC Handleiding voor Elke Leeftijd worden waardevolle computertips gegeven voor jong en oud die u op weg helpen in het gebruik van een computer.

De auteur van het E-book Cordei Clottey werkt sinds 2001 als webdesigner en IT-trainer. Als Microsoft Office Specialist heeft zij veel kennis van Windows, Office-toepassingen en Internet. Ook grafische toepassingen van Adobe Creative Cloud, webdesign en bloggen behoren tot haar professionele profiel.

In het E-book De Computer Eenvoudig Uitgelegd – PC Handleiding voor Elke Leeftijddeelt Microsoft Office Specialist Cordei Clottey stap voor stap de belangrijkste kennis die nodig is om een computer te gebruiken. Download het gratis E-book HIER

Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013