Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Als je je verveelt dan gaat de tijd erg langzaam en daar heb ik gelukkig geen last van. Ik vind het geestelijk ouder worden heerlijk. Ik word rustiger en ik ben zekerder van mijzelf. Ik maak mij minder druk om wat anderen van mij denken. Ik heb mijn leven beter onder controle en wat ik doe vind ik leuk. Ik moet niet meer zoveel en ben sneller tevreden.” 

Hoe blijf je lichamelijk in goede conditie? “Met frisse en positieve energie bezoek ik elke morgen de sportschool. Ik ben dan een half uurtje met die apparaten bezig en dat zorgt ervoor dat ik de rest van de dag fit ben. Ik heb een fysiek zwaar beroep, dus ik moet er wel voor zorgen dat mijn lijf in goede conditie blijft.” 

Je bent ambassadeur voor de Nierstichting. Hoe belangrijk is vrijwilligerswerk voor je en waarom heb je deze stichting gekozen? “Mijn vader was nierpatiënt, de laatste acht jaar van zijn leven werd hij gedialyseerd. Drie keer per week lag hij gedurende vier uur aan het dialyse apparaat om zijn bloed te zuiveren. Dat had een enorme impact op zijn leven. Zonder dialyse was mijn vader direct gestorven. Toen ik werd gevraagd om ambassadeur te worden, heb ik dit met mijn vader overlegd en hij vond het fantastisch. Mijn stem is te horen in diverse commercials en filmpjes. En ik presenteer hun evenementen. Op deze manier kan ik wat terug doen voor de Nierstichting.” (Redactie: uit Vijftig+ Magazine, maart 2017)

Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013
Magazine voor 50-plussers