Home

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Waarom juist nu? Niemand kan in de toekomst kijken, maar de kans bestaat dat de zorgsituatie er in 2018 anders uitziet dan nu. Dat de vergoeding straks lager uitvalt dan nu. Dat je misschien niet meer bij elke zorgverlener kunt binnenstappen. En dat je minder keuzevrijheid krijgt in de aangeboden zorgoplossingen. Vermoed je gehoorverlies, dan is het verstandig om dit jaar nog even bij je audicien langs te gaan. Maar waar kun je het beste terecht?

Kleinschaligheid, aandacht en kennis

De HoorProfs audicienwinkels vormen een opvallende verschijning binnen de hoorzorg. De audicienbedrijven maken geen deel uit van een landelijk opererende keten maar worden gerund door onafhankelijke audiciens. Zij dragen kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en vakkennis hoog in het vaandel. De groep hanteert uiterst hoogstaande kwaliteitseisen op het gebied van service en beschikt over een breed productaanbod. Daarbij hebben de HoorProfs audiciens afspraken met álle zorgverzekeraars. Dat betekent dat je bij een HoorProfs audicien áltijd in aanmerking komt voor een vergoeding van een hoortoestel – waar je ook verzekerd bent.

Audicien met een mooi rapport

CZ, met zo’n 3,4 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van ons land, vroeg het haar klanten. Middels een enquête maakten verzekerden kenbaar hoe zij de dienstverlening van audiciens ervaren. De service van de HoorProfs audiciens werd met een 8,9 gewaardeerd. Dit resultaat sluit aan bij het kwaliteitsonderzoek dat de Consumentenbond in 2012 uitvoerde: de Consumentenbond riep HoorProfs uit tot de beste audiciens van Nederland. 

HoorProfs in de buurt

Wil je de dienstverlening van een HoorProfs vakaudicien zelf ervaren? Met zo’n 125 winkels verspreid over Nederland is er altijd wel eentje in de buurt. Ga naar www.hoorprofs.nl voor de dichtstbijzijnde vestiging.

Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013
Magazine voor 50-plussers