Boekenpagina

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

De Tweede Wereldoorlog zal veranderen
 
Gedesillusioneerd keert de Noorse soldaat Henry Storm terug van het Oostfront waar hij vocht aan de zijde van de Duitsers. Hij wil aan zijn omgeving laten zien dat hij het nationaal-socialisme achter zich heeft gelaten en heeft zijn zinnen gezet op wraak nemen op de nazi’s.
 
Daarom gaat hij als spion voor de geallieerden terug naar Duitsland en probeert te achterhalen of de geheime raketbasis in Peenemünde die een superwapen moet huisvesten, echt bestaat. Werner Sorge is officier voor de Duitse geheime dienst, en heeft als opdracht Storm uit te schakelen. Daarbij zet Sorge zijn eigen geheime wapen in: een beeldschone Poolse die gerekruteerd is als Duitse agent. Lukt het Storm zijn buitgemaakte kennis het Derde Rijk uit te smokkelen, of slaagt Sorge erin hem in de Wolfsangel te vangen?
 
Een buitengewone thriller over een man die vastberaden is de loop van de Tweede Wereldoorlog te veranderen. Bekroond met de Rivertonprisen, de prijs voor de beste thriller van 2017
‘Een briljante spionage thriller.’ – Dagbladet
 
Aslak Nore (1978) is schrijver en redacteur en heeft gediend in het Noorse leger tijdens het internationale conflict in Bosnië. Hij reisde in het verleden veel door Afghanistan en het Midden-Oosten waar hij als journalist werkte. Momenteel woont hij met zijn vrouw en kinderen in de Provence waar hij aan zijn nieuwe boek werkt.
Wolfsangel – Aslak Nore – ISBN: 978 94 027 0267 5 – paperback € 19,99 / e-book € 13,99
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013
Magazine voor 50-plussers