Boekenpagina

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Nederland saai en aangeharkt?
 
Alle gekste plekken van Nederland bewijst het tegendeel. Dit boek neemt je mee naar 222 bizarre en ongerijmde locaties in ons land: van de Hobbitsauna tot de landingsbaan voor buitenaardse culturen en van het Grafstenenpad tot de Indoorvisrivier.
Jeroen van der Spek maakte een fascinerende selectie van immense zelfbouwprojecten, masochistische doe-attracties en kunstwerken die met hun omgeving vloeken. Plekken die niet alleen een omweg waard zijn, maar ook stuk voor stuk goed zijn voor een bijzonder verhaal. Zet je tent neer op de Afsluitdijk, wacht op de bus in het Doodshoofd of maak kennis met het beroemdste bordeel uit de Tour de France, Sauna Diana. In dit boek zijn alle gekste plekken verzameld, geactualiseerd en aangevuld met nieuwe locaties. Een perfecte uitgave voor iedereen die denkt dat hij Nederland kent!
 
Jeroen van der Spek is reis- en locatiejournalist, Nederlandkenner bij uitstek en fotograaf. Hij heeft inmiddels een tiental boeken over Nederland op zijn naam staan. ‘Ongewoon leuk. Een van de meest inspirerende reisgidsen die wij ooit lazen.’ – NRC ‘Een gekke plek, oké. Maar hoe mooi kan het zijn? - Ivo Niehe in de TVshow. 
 
Alle gekste plekken van Nederland: 222 bizarre locaties en hun bijzondere verhaal - Paperback - geheel vierkleuren, ca. 250 kleurenfoto’s - 472 pagina’s, prijs: € 19,99 - ISBN 978 90 8803 100 7 - verschijnt: 28 mei 2019
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013
Magazine voor 50-plussers