Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

10 dagen tuininspiratie en zomerkriebels!
 
Vrijdag 12 juli tot en met zondag 21 juli 2019 op Landgoed Gulbergen, Nuenen (bij Eindhoven), Noord-Brabant. De bossen op Landgoed Gulbergen vormen het decor van de 26e editie van Bloem & Tuin. Naast de nieuwste tuintrends, design en tuininspiratie zijn er ook bijzonder veel bloemen, planten en traditionele tuinproducten te zien.
 
Dat is de grote kracht van Bloem & Tuin. Hét samenbrengen van tuin- en plantenspecialisten. De mensen met echte Groene Vingers die u wegwijs maken in uw eigen stukje natuur: Úw tuin! In de bossen van het prachtige Landgoed Gulbergen, waar dit unieke internationale tuinevenement gehouden wordt, maken de bezoekers een boswandeling van twee kilometer over kronkelige bospaden geplaveid met boomschorssnippers, langs allerlei tuininspiratie, kwekers, kunstenaars en designstands. Een kleurrijk en inspirerend dagje uit in de bosrijke natuur voor het hele gezin.
 
Opening en entree
Van vrijdag 12 juli tot en met zondag 21 juli is Bloem & Tuin dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.  Voor volwassenen is de entree € 12,-- per persoon. Kinderen onder de 14 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Tot enkele dagen voor het evenement kunt u met 3,- korting online tickets bestellen.

Parkeertarief op bewaakt terrein (geheel verzorgd door vrijwilligers van diverse lokale verenigingen): € 6,-- per auto, of € 1,- per fiets of bromfiets.
Alle info, voorverkoop en een sfeerimpressie vindt u op www.bloementuin.nl 

Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013
Magazine voor 50-plussers