Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Artikelen die gestaan hebben in Vijftig+ in de Kijker zijn nu ook te lezen bij de artikelnabesteldienst Artikelgemist.nl. Met Artikelgemist.nl is het eenvoudig om een gemist artikel op te zoeken, te printen en/of te downloaden. De artikelnabesteldienst is bestemd voor zowel consumenten als klein zakelijke afnemers en zzp’ers. Artikelgemist.nl is een praktische oplossing voor het terugvinden van gemiste artikelen of artikelen waarop men is geattendeerd, men eerder heeft gelezen of wanneer iemand geïnteresseerd is in een specifiek onderwerp.

De archieffunctie van Artikelgemist.nl gaat terug tot 2010.Voor deze service wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 1,95 per artikel inclusief de auteursrechtvergoeding en btw.

De dienst werkt heel eenvoudig. Na een eenmalige registratie ontvangt de gebruiker direct een inlogaccount per e-mail. Vervolgens is het mogelijk de gewenste artikelen te kunnen zoeken en na betaling te downloaden. Artikelgemist.nl is een initiatief van Profactys, in samenwerking met 220 Nederlandse uitgevers. 

Ga direct naar de site artikelgemist.nl

voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013