Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Geniet van de beste folkmuziek en spannende competities
 
Op 25 en 26 mei 2019 vindt het populaire outdoor festival Keltfest plaats bij de Groene Weelde in Vijfhuizen en deze twaalfde editie zit boordevol fantastische livemuziek en activiteiten die je helemaal in de Keltische sfeer brengen. Naast het muziekfestival, de verschillende workshops en een grote markt zijn er ook dit jaar spannende competities te bekijken, zoals de Highland Games en de Continental Contest.
 
Kom met het hele gezin naar Keltfest voor een gezellig dagje uit en dompel je onder in een groot Keltisch feest!
Het wordt heerlijk dansen op de Keltische folk/rock muziek van bijvoorbeeld de bekende Nederlandse band Rapalje. Door de melodieën, het enthousiasme en de vlammende energie van deze band blijft niemand stil zitten. Ook Celkilt uit Frankrijk, de band die op veel grote festivals in het buitenland punchy rock ten gehore brengt, weet altijd de juiste snaar te raken. Verder zorgen The Royal Spuds, Barnyard Tea, The Coincidences en Minstrel Season ervoor dat er tijdens Keltfest voor ieder wat wils is.
 
Van ontspanning naar spanning, want wie wint dit jaar de Highland Games? Wout Zijlstra, een van Nederlands meest succesvolle sterke mannen ooit, organiseert deze spectaculaire wedstrijden van traditionele clanspelen met zware atletische wedstrijdonderdelen, zoals hamerslingeren en boomstam gooien over het hoofd. Net zo indrukwekkend is de Continental Contest, de officiële doedelzakcompetitie van de Nederlandse Organisatie van Doedelzakbands (NOVDB). Laat je wegblazen in de 40e editie van deze muzikale wedstrijd, waarin 10 bands van verenigingen uit verschillende landen het tegen elkaar opnemen tijdens ruim 20 optredens.
 
Tijdens Keltfest op 25 en 26 mei 2019 stap je in een wonderlijke, ongedwongen Keltische wereld. Neem je gezin mee naar de Groene Weelde in Vijfhuizen en dans mee op Keltische melodieën en ervaar de spannende competities.
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------