Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

In het kader van de zomerevenementen in Zeist verzorgt Organisatieburo van Aerle voor de 11e keer de Curiosa en Brocante markt in de tuinen van Slot Zeist op zondag 2 augustus.

Door de omvang en de kwaliteit van de aangeboden waren zijn de Curiosa en Brocante markten een begrip. Niet alleen in Zeist maar ook ver daarbuiten. Het aanbod is groot: ook dit jaar zijn er ongeveer 140 kramen op de markt. Traditiegetrouw worden de kramen bezet door deelnemers die het verzamelen van curiosa en brocante als hobby hebben.  Er is voor iedereen wat wils: hoogwaardig antiek en oude, leuke snuisterijen. Dat de Curiosamarkt geliefd is, blijkt wel uit het groot aantal bezoekers wat dit jaarlijks trekt. Bezoekers uit de hele regio. Op deze markt kan men natuurlijk weer even heerlijk 'terug in de tijd' en zich vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties, snuffelen tussen boeken en andere sfeervolle artikelen van vroeger.

Uiteraard kunt u ook voor een hapje en een drankje terecht hiervoor zal een groot terras worden ingericht. De curiosamarkt is geopend van 09:00 uur tot 16:30 uur. De toegang bedraagt 6 euro voor volwassenen, kinderen onder geleide t.m 12 jaar zijn gratis.

voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013