Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Steeds meer mensen vieren hun (actieve)vakantie in Duitsland

Duitsland is niet alleen dichtbij, het mooie land is ook zeer gastvrij en betaalbaar, of je nu in de zomer geniet van het milde klimaat, in de herfst wandelt door de prachtige indrukwekkende natuur of je in de winter de hellingen afglijdt in het Sauerland, Beieren en het zwarte woud. Duitsland is een veelzijdig land met bergen, rivieren, meren, uitgestrekte bossen, historische steden en pittoreske dorpjes. Of je nu aan de moezel zit in een dromerig, eeuwenoud gehuchtje of in dewereldsteden vertoeft als Frankfurt, Berlijn of München met hun rijke cultuur en historie; in Noord-, Zuid- of Oost-Duitsland, er is voor iedereen wat wils.

Culinair genieten, wandelen, fietsen op meer dan 40-duizend kilometer fietspaden of voormalige spoortracés, zwemmen, kunst en cultuur in de talloze musea, historische kastelen en burchten bezoeken,mountainbiken, kanovaren, boottochten, wijnreizen, citytrips, skiën, golfen, watersport en nog veel meer.

Ontdek de 50+ vakantie in de Eifel, de Harz, Beieren, Sauerland, de Allgäu of het Schwarzwalddie bij u past op www.vakantiepark-Duitsland.nl

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------