Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Geboekt bij NOVASOL
 
Heb je er soms ook zo’n zin in er even tussenuit te gaan? Om met partner of gezin te genieten van elkaar en de omgeving? Ontdek dan een heerlijk huis dicht bij het strand van Noordwijk. Het is in koloniale stijl gebouwd en sfeervol ingericht. Door de vele ramen stroomt het licht naar binnen en dat zorgt voor een serene rust. De tuin rondom het huis was geweldig voor onze hond Jip. 
Een droomplek gelegen op een fraai vakantiepark omgeven met veel groen. Geboekt bij NOVASOL, een specialist in het verhuren van vakantiehuizen in heel Europa.
 
Noordwijk is al lang geen vissersdorp meer, maar een badplaats met allure. De oude dorpskern is uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht. ’s Zomers biedt het wat landerige centrum, met zijn monumentale lindebomen, 18de-eeuwse patriciërswoningen, oude stadspompen en gezellige boetiekjes een welkome afwisseling op de drukte aan de kust. Een tip: loop even binnen bij Mar10 cadeauwinkel, die zich onderscheidt op het gebied van interieur en leuke cadeautjes. De eigenaar is Martien Meiland, hij was ooit een deelnemer in het populaire televisieprogramma Ik vertrek. 
 
In het noorden van de stad zijn de stranden heel populair en daardoor erg levendig. Het kan hier een kleurrijk geheel zijn met de vele bonte parasols en badgasten in fleurige kleding. Daarentegen is het aan de Zuidboulevard relatief rustig en lopen de joggers ongestoord door de duinen naar Katwijk en weer terug.
 
NOVASOL is met een aanbod van 50.000 vakantiehuizen de grootste aanbieder in Europa. Het doel is om onvergetelijke vakanties mogelijk te maken en quality time met vrienden en familie te faciliteren. Al meer dan 50 jaar staat de klant centraal en handhaaft NOVASOL nog altijd de volgende kenmerken: betrouwbaar, betaalbaar en vakantiehuizen op unieke locaties. Daarom is een vertrouwensvolle samenwerking met de huiseigenaren zeer belangrijk om zo de kwaliteit van de vakantiehuizen te kunnen waarborgen. Het uitgebreide aanbod en tevreden gasten resulteerden in prijzen als de Reisgraag.nl Award (voor het derde jaar op rij) en een nominatie voor een Zoover Award.

Kijk voor meer informatie voor vakantiewoningen in Zuid-Holland op www.novasol.nl/vakantiehuis/nederland/zuid-holland 
Het vakantiehuis in Noordwijk is te vinden via www.novasol.nl/p/hzh150
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------