Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs
 
Op zaterdag 16 en zondag 17 november komt u weer naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de VerzamelaarsJaarbeurs.Dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen. Kleding met de geur van vervlogen tijden. Vintage stoeltjes die een nostalgisch gevoel oproepen. Opbergblikken van merken van weleer.
Complete serviezen uit het begin van de vorige eeuw, antiek glaswerk, ouderwets horecabestek, broches en pins, speelgoed van hout of blik, bijous uit de jaren vijftig, zestig, zeventig… Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 1.500 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan. 
 
De ruim 40.000 m2 is overzichtelijk ingedeeld op thema: speelgoed, glas, aardewerk, postzegels en munten, archeologie, ansichtkaarten en ‘platte zaken’. Er is een gedeelte met van alles uit de fifties én een segment met curiosa en vintage en design woon- en interieurartikelen. En op vrijwel elk gebied zijn aanbieders uit binnen- en buitenland.

Snuffelen, speuren en scoren
Je komt natuurlijk naar de VerzamelaarsJaarbeurs voor de ‘ultimum score’. Dat ene item, dat je verzameling compleet maakt. Maar de VerzamelaarsJaarsbeurs is veel meer. Het is een fantastische plek om je collega-collectors te ontmoeten. Je hebt alle tijd om met elkaar af te spreken op een van de terrassen. Waar je – onder het genot van een kop koffie – elkaar kunt aftroeven met de nieuwste aanwinsten. En waar je tips en ideeën kunt uitwisselen.

Mega Platen & CD Beurs
Vind je YouTube en streamen iets noodzakelijks, iets wat hoort bij deze tijd? Maar geniet je eigenlijk veel meer van de lichte tik van een veel gedraaide elpee? Of wil je juist dat ene meesterwerk nu eindelijk ook als CD in je collectie? Loop dan door naar de 52e Mega Platen & CD Beurs. Ook nu weer een vast onderdeel. Dit walhalla voor liefhebbers van popmuziek biedt een gigantisch aanbod aan singles, elpees, cd’s, dvd’s én bijpassende merchandise.

Algemene informatie en voorverkoop
VerzamelaarsJaarbeurs | Mega Platen & CD Beurs
Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6, Utrecht
Zaterdag 16 november (9.00 tot 17.00 uur) en op zondag 17 november (10.00 tot 17.00 uur) Toegang: Online voorverkoop via de website: € 12,50 | Kassaprijs tijdens beurs € 14,00. Ga voor meer informatie naar: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013