Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

De beste stuurlui staan op het podium
 
De nieuwe feelgood film Fisherman’s Friends is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een shantykoor van tien bevriende vissers uit het Britse Cornwall wordt door een muziekproducent uit Londen uitgedaagd om te tekenen bij zijn muzieklabel. Met weinig vertrouwen beginnen ze aan dit avontuur, wat resulteert in het bestormen van de hitlijsten en het uitkomen van dromen waarvan ze niet wisten dat ze deze hadden.
 
De film is van dezelfde makers als Finding Your Feet, waaronder regisseur Chris Foggin en schrijvers Piers Ashworth, Meg Leonard en Nick Moorcroft. Hoofdrollen zijn onder anderen weggelegd voor Daniel Mays (Mother’s Day), James Purefoy (Limbo), David Hayman (The Boy in the Striped Pyjamas) en Sam Swainsbury (Mum). Beleef het inspirerende en muzikale verhaal van de bijzonder groep mannen in Fisherman’s Friends.
 
Synopsis
Een cynische en drukbezette producer uit Londen wordt tijdens een vrijgezellenfeest in Cornwall door zijn collega’s voor de grap uitgedaagd om een shantykoor te tekenen bij hun muzieklabel. Dave gaat de uitdaging aan, maar voelt zich als een vis op het droge als hij het respect van de tien bevriende vissers probeert te verdienen. De groep uit Cornwall geeft namelijk meer om vriendschap en hun omgeving, dan om roem en geld. In een poging het negatieve beeld van de vissers tegenover de muziekbranche te veranderen, laat Danny zich volledig in de gemeenschap opnemen. Zijn integriteit wordt tot het uiterste getest en hij wordt gedwongen alles waar hij in gelooft opnieuw te overwegen. Vanaf 10 oktober in de bioscoop.
 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------