Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Rick Engelkes in Vijftig+ Magazine
 
Een grote groep kijkers leerde hem kennen als dokter Simon uit de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar deze bevlogen vakman heeft veel meer in zijn mars. Hij speelde in talloze film- en theaterproducties en startte zijn eigen productiebedrijf REP. Zijn good looks zijn op 59 jarige leeftijd nog steeds aanwezig en hij is voor veel vrouwen een idool.
 
 
Nieuwsgierig naar deze allround energieke man en trotse vader van twee dochters, vroeg ik hem te mogen interviewen. Hij reageerde positief en ondanks zijn drukke agenda nam hij ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Zijn lijfspreuk: Volg je hart!
 
Kun je een tipje van de sluier oplichten waar je allemaal mee bezig bent met REP? “Dit seizoen speelt Opvliegers 4-Trossen Los! in de theaters. Dit stuk gaat over een groep vriendinnen, die een reis maken met een cruiseschip en allen in de overgang zitten. Het is al het vierde seizoen, elk jaar een andere vakantiebestemming. Het thema is ontzettend belangrijk voor een hele grote groep vrouwen, ongeveer 1,6 miljoen vrouwen in Nederland.
 
Lees het gehele interview met Rick Engelkes in de november editie van Vijftig+ Magazine.
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------