Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Al zes decennia staat Gerard in de schijnwerpers. Hij doet zijn werk met een ongekende passie en enthousiasme, trad op met de kritische cabaretgroep Lurelei, had de hit ‘t Is weer voorbij die mooie zomer en speelde o.a. in de populaire tv-serie Toen was geluk heel gewoon. Binnenkort gaat de film Casa Coco in première.
Gerard heeft een hoofdrol in deze onvervalste Rotterdamse komedie. Hij is zonder twijfel heer en meester van het populaire entertainment. Zijn lijfspreuk: Dapper doorgaan!
 
Kunt u alvast een tipje van de sluier oplichten. Waar gaat de film Casa Coco over? “Het speelt zich af op Bonaire. Daar runt de Rotterdamse Pleun al jaren Casa Coco: een pension voor bezinning en rust op Bonaire. Pleuns jeugdliefde Toon reist af naar Casa Coco, zijn vrouw heeft hem net gezegd van hem te willen scheiden. Onder de Antilliaanse zon wil hij graag zijn problemen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Joke (Bruijs, red.) speelt Pleun en ik heb de rol van Toon. De cast is geweldig, een groep mensen die ontzettend goed is in hun werk. Behalve Joke spelen o.a. Loes Luca, Richard Groenendijk en Katja Schuurmans mee. We hebben een geweldige tijd gehad, ondanks de lange draaidagen. Bij 30 graden was dat hard werken. Maar ik zou zeggen: kom kijken allemaal.”
 
Lees het gehele interview met Gerard Cox in Vijftig+ Magazine, editie januari. 
 
voor 50-plussers

-----------------------------------------------------------

 
VIjftig+ Magazine verschijnt 11x per jaar
Actieprijs jaarabonnement: € 14,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Een collectief abonnementstarief voor leden van
seniorenverenigingen sturen wij op aanvraag
Redactie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Adverteren:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 072 5715013