Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Hans is één van de grootste illusionisten ter wereld. We kennen hem als een showman. Maar in werkelijkheid heeft deze man met veel humor een grote maatschappelijke betrokkenheid. “Ik doe veel vrijwilligerswerk: ik treed op voor kinderen met kanker in ziekenhuizen. Vaak regelen we dit zelf, zonder een stichting.
 
De media zijn hier dan niet van op de hoogte. Kinderen vinden goochelen fascinerend. Ze denken vaak dat ik een familielid ben van Harry Potter. Zieke kinderen komen ook wel bij mij in de werkplaats in de haven van IJmuiden. Het is eigenlijk schrikbarend, hoeveel van deze kinderen al zijn overleden. Je beseft het niet in het dagelijkse leven, maar je moet ontzettend dankbaar zijn wanneer je kind gezond is. Onlangs ben ik ook gevraagd door het Alzheimer Fonds. Helaas heb ik deze ziekte regelmatig van dichtbij meegemaakt. Mijn moeder had alzheimer en is nog niet lang geleden overleden. Hier wil ik mij in de toekomst ook voor inzetten.”
 
Vijftig+ Magazine deed een interview met Hans Klok over o.a. Las Vegas, zijn plannen in Nederland, zijn grote voorbeeld en wie hij mee zou nemen naar zijn favoriete restaurant. Lees het gehele interview in Vijftig+ Magazine van september. 
 
voor 50-plussers

-----------------------------------------------------------

 
VIjftig+ Magazine verschijnt 11x per jaar
Actieprijs jaarabonnement: € 14,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Een collectief abonnementstarief voor leden van
seniorenverenigingen sturen wij op aanvraag
Redactie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Adverteren:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 072 5715013