Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Rob de Nijs: ik ben een geluksvogel
 
Menigeen is met zijn hits opgegroeid en nog steeds staan zijn evergreens elk jaar prominent in de Top 2000. Al meer dan 55 jaar is Rob zeer actief binnen de Nederlandse popmuziek en ondanks zijn 76 jaar is hij nog lang niet van plan om met pensioen te gaan.
Hij is ooit begonnen met zingen uit liefde en passie voor muziek en die is alleen maar groter geworden in de loop der jaren. De teksten gaan over de onderwerpen die hem bezighouden: hemzelf, zijn gezin, de liefde en gewoon over het bestaan. Zijn leven is niet altijd zonder moeilijkheden verlopen, maar hij vindt dan veel steun bij zijn geloof. “Bidden is erg belangrijk voor mij, het heeft me overal doorheen gesleurd. Rob en zijn band Pur Sang toeren op dit moment met de theatershow Niet voor het Laatst door het land. Hiermee laat Rob zijn muzikale veelzijdigheid horen, waarbij zowel klassiekers als nieuw materiaal de revue passeren.

Op maandag 25 maart treedt Rob op in het prachtige AFAS Circus theater in Scheveningen. Dit is een goeden doelen concert en de opbrengst gaat naar het KWF Kankerbestrijding. Voor meer informatie, kijk op www.musicoflife.ntk.nl

Lees het gehele interview met Rob de Nijs in de maart editie van Vijftig+ Magazine

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------