Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Italiaans genieten met een vleugje Brabantse gezelligheid !
 
Een passie! Het runnen van een Bed & Breakfast is voor velen een droom, maar bij ons komt het voort uit een pure PASSIE, een logisch gevolg én vervolg van gepassioneerde loopbanen waarbij klantgerichtheid, collegialiteit, gastvrijheid en vriendschap altijd bovenaan stonden. Na leuke carrières kregen wij de mogelijkheid om een volgende stap in onze toekomst te zetten.
Zo runnen wij, dit jaar voor het 10e jaar, met heel veel passie ‘il settimo borgo’, hetgeen weleens door gasten wordt bevestigd in de trend van: “het zit in jullie genen, het komt uit jullie poriën!”
 
Inmiddels al 10 jaren prijkt hier: Verliefd! Deze uitdrukking geeft exact weer hoe wij ons hier voelen in Corinaldo, een pittoresk middeleeuws burchtstadje in Le Marche. Het geeft ons hier een (h)eerlijk warm gevoel van vrijheid, warmte, vlinders, blijdschap, ontroering en rust. Een plaats waar de Italiaanse tijd een poosje heeft stilgestaan. Hier vonden wij onze locatie, op een veilige toegankelijke loopafstand naar het prachtige centrum met diverse terrasjes, barretjes en restaurants. Veel gasten ervaren een verblijf als ‘thuiskomen’, een plekje waar niets moet en bijna alles mag. Ervaar zelf tijdens een verblijf hetzelfde gevoel als waarom wij nog steeds verliefd zijn op Corinaldo en haar omgeving met veel bezienswaardigheden.
 
Sfeervol logeren in een gastvrije omgeving!
Kom langs, proef de ongedwongen huiselijke sfeer, geniet van onze gastvrijheid en voel u thuis in een van onze sfeervolle B&B kamers of appartementen, allemaal gelegen op de begane grond. Heerlijk ’s ochtends de deur uitstappen, de tuin inlopen om te genieten van de rust en het panoramisch uitzicht over de omliggende heuvels van Corinaldo. Kortom ‘il settimo borgo’ biedt alles wat u nodig heeft voor een heerlijk weekendje of een mooie vakantie, weg van het jachtige alledaagse.
 
Wij zijn er klaar voor om samen met u sprankelend te proosten op 10 jaar ‘il settimo borgo’, Benvenuti! Herman & Marion www.ilsettimoborgo.it
 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------