Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Ze is een fervent natuurliefhebber. Maar haar zorgen om de natuur weerhouden haar er gelukkig niet van om positief in het leven te staan en regelmatig onweerstaanbaar te schaterlachen. Loretta bezoekt haar hoogbejaarde moeder dagelijks in het verpleeghuis. “Dat geeft mij zoveel voldoening. Ik heb op dit moment een beter contact met haar dan een paar jaar geleden.”. Lees het gehele interview met Loretta in de februari/maart editie. 

Computer nieuws

Ruim 1.600 ouderen hebben hun eerste digitale stappen gezet met hulp van 1.000 jongeren. Dit gebeurde via Samen Online, een speciale computer- of tabletcursus voor senioren, gegeven door jongeren die een ICT-opleiding volgen aan het ROC. Inmiddels zijn Samen Online cursussen te vinden op 20 plaatsen in het land.

Onderzoekje over telefoongesprekken 

De schoonfamilie is het minst populair als het gaat om het voeren van een telefoongesprek. Dat blijkt uit onderzoek van NostalgieNet onder 200 respondenten. De meeste respondenten kregen in 1968 voor het eerst een huistelefoon. Dat lang niet iedereen in die tijd over een eigen telefoon beschikte, blijkt uit de antwoorden...

Win een cd

In Nederland explodeert in de jaren zestig en zeventig het aantal nieuwe beatgroepen. Zowel muzikaal als qua uiterlijk (lang haar!) kunnen zij zich met gemak met de grootste Engelse en Amerikaanse bands meten. De typische Nederbeatsound beleeft haar glorietijd en de singles domineren de Top 40. Vijftig+ in de Kijker geeft in de februari/maart editie 10 cd’s weg van Cuby + Blizzards, Livin Blues en The Motions.

Lees meer in het gedrukte exemplaar. Neem nu voor slechts 9,90 euro een jaarabonnement op Vijftig+ in de Kijker en u ontvang dit nummer als 1e editie thuis! Ga hier naar de website om u aan te melden, of bel tijdens kantooruren tel: 072-5715013 

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------