Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Terwijl Tineke de Nooij de komende zes weken van een welverdiende vakantie geniet, vervangt MAX-collega Jan Rietman haar in deze periode. Vanaf aanstaande maandag tot en met vrijdag 25 maart presenteert hij een gloednieuw programma op NPO Radio 5: De RietmanShow.

Jan Rietman: “Ik vind het een eer dat ik Tineke voor een aantal weken mag vervangen. In De RietmanShow zal vooral de liefde voor muziek centraal staan. We gaan de actualiteit koppelen aan mooie liedjes in Vandaag de dag en we duiken muzikale herinneringen op in De dag van je leven. Ook speel ik elke dag met luisteraars het spel: Evergreen/Nevergreen, wat gelijk een mooie graadmeter is voor de jaarlijkse Evergreen Top 1000 op onze zender.” Verder ontvangt Jan ook allerlei gasten in zijn studio. Zo ontvangt hij de komende dagen onder anderen schrijfster Roanne van Voorst, onderneemster Anna Chojnacka en harpist Remy van Kesteren. Jan Rietman blijft in deze periode ook gewoon zijn wekelijkse programma Wekker-Wakker-Weekend! op zaterdagochtend presenteren.

Over De RietmanShow
De RietmanShow is op werkdagen te beluisteren van 15 februari t/m 25 maart 2016 op NPO Radio 5, via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+). Van 12.00 tot 14.00 uur bij Omroep Max. 

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------