Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Schilderlessen op het strand van Domburg 
 
Geïnspireerd door het bekende Zeeuwse Licht en de creatieve historie van Domburg, organiseert Masterclasses ‘Het Zeeuwse Licht’ professionele schilderlessen in het voorjaar, zomer en najaar van 2019. Deze Masterclasses worden gegeven in de stijl van het ‘Impressionisme’ op het strand van Domburg en voor een mix van beginners en gevorderden. Maximaal 12 personen. 
In een losse vrije stijl met snelle streken, niet gedetailleerd maar in grote lijnen en vlakken, leer je schilderen of je eigen stijl verfijnen en verbeteren. Ingetogen of juist met bravoure en experimenteel. Dat alles in het historisch decor van gedenkwaardige voorgangers die hier ook aan het begin van hun creatieve ontplooing stonden.
 
Hieraan toegevoegd de bijzondere stranden met zijn eeuwenoude paalhoofden, het spel van eb en vloed, het geruis van de branding, mystieuze zonsondergangen, het grillige duinlandschap met unieke vergezichten, de oude bossen en de vele gezellige terasjes en restaurants…… Bij ‘het Zeeuwse licht’ zijn deze sfeerbepalende elementen een welkome bijdrage aan de beleving van de Masterclasses…… kijk voor meer informatie op www.hetzeeuwselicht.nl

voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013