Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Interview: In de december editie heeft Vijftig+ in de Kijker een interview met Lenette van Dongen. Met de voorstelling Roedel staat Lenette nog tot en met maart 2015 in het theater. In deze show staat op een komische wijze de volgende vraag centraal: hoe geef je leiding aan de lastigste persoon in de wereld, namelijk jezelf? De cabaretière is hier door vallen en opstaan achter gekomen. Ze is een ander pad ingeslagen en dat heeft een groot gevolg. “Ik ben nu happy met mijn leven, het gaat gewoon heel goed.” 

Economie: Schrik, paniek en emoties. Ontslag is ondanks dat we langzaam uit de economische crisis klimmen nog altijd aan de orde van de dag. Zeker in het laatste kwartaal van het jaar, dan vindt namelijk de grootste ontslagpiek plaats. De accountants krijgen gedurende deze maanden een reëel beeld van de cijfers en lopen vooruit op toekomstige financiële tegenvallers. Vooral december is een drukke maand omdat bedrijven het nieuwe jaar met een 'schone lei' willen beginnen.

Hobby: Wanneer je uit een echte Hollandse familie komt, ben je er mee opgegroeid: Het sjoelen! Toen de tv nog niet zo’n groot deel uitmaakte van de dag, werd vroeger ’s avonds de sjoelbak gepakt en werd er fanatiek geprobeerd om zoveel mogelijk stenen in de vakken te gooien. Vaders en moeders met de kinderen of vrienden, gezellig met een borreltje.

Winterwonderland: Iedereen weet dat een strandbezoek in de wintermaanden een goed idee is. Heerlijk even uitwaaien en het hoofd legen, met de (klein-) kinderen ravotten langs de kustlijn of de hond lekker door het zand laten rennen. Het Zandvoortse strand is een geweldige plek om de vrije uurtjes door te brengen. In december komt er nog een reden bij om Zandvoort aan Zee te bezoeken…

 

voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013