Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Stichting Vivendi presenteert vanaf september 2014 een interactief liedjesprogramma die mensen met dementie de jaren ’50 laat herleven: ‘Een vensterbank vol Vergeet Mij Nietjes’. Hiermee willen zij mensen met dementie even laten vergeten dat ze vergeten. Het liedjesprogramma is voorzien van een mobiel decor waarmee zij zelf naar de zorginstellingen toe gaan.

Samen met de pianist Joep van Leeuwen, zullen de actrices Fenneke Dam en Astrid Nijssen het verhaal vertellen van Neeltje van Steenwijk en Anna-Petronella van Klavieren.

Deze twee totaal verschillende vrouwen laten zien welke invloed geloof, liefde, geld, de oorlog maar vooral vriendschap, heeft op hun leven. Eén op de vijf mensen in Nederland krijgt te maken met een vorm van dementie. De ziekte komt voor velen dan ook dichtbij. Steunt u met een bijdrage, dan steunt u uw medemens met dementie. Stichting Vivendi brengt voor hen de jaren '50 weer tot leven! Voor uw donatie klik op deze link. Kijk voor meer informatie op: www.stichtingvivendi.nl

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------