Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Anita Witzier in Vijftig+ Magazine 

Wanneer Anita de deur opent rent Ollie, de boxer, uitbundig naar buiten om mij te begroeten. ‘Hallo Mirjam, leuk dat je er bent. Zullen we het interview buiten op het terras doen, het is heerlijk weer.’ Er heerst een serene rust in de tuin en de nazomer zorgt voor mooie warme herfsttinten. Dochter Julia komt er gezellig bij zitten en vertelt enthousiast over het afgelopen weekend.

‘Mijn moeder en ik hebben een mindfullness cursus gevolgd. We piekeren allebei mega veel en zijn erg druk in ons hoofd, dat heeft voor ons dus wel zin. En het is wat anders dan een weekendje naar bijvoorbeeld Kopenhagen.’

Anita komt met twee mokken koffie uit de keuken lopen, ze ziet er charmant uit. Ze heeft een zacht roze broek met bijpassende blouse aan en is niet opgemaakt. Ze is één van die zeldzame vijftigers die er zonder make up sprankelend en verzorgd uitziet. Terwijl Ollie een plekje in de schaduw van de tuin zoekt en Julia naar binnen gaat, stel ik mijn eerste vraag... Lees het gehele interview met Anita in de oktober editie van Vijftig+ Magazine.

voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013