Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

4 mei live op RTL 5
 
In het jaar dat Nederland 75 jaar vrijheid viert, beleeft de Nationale Kinderherdenking 4 mei in Madurodam een bijzondere editie. Om meer kinderen en (groot)ouders te bereiken, staat de vijfde editie van deze herdenking voor, door en met kinderen onder regie van regisseur David Grifhorst.
 
Met behulp van de nieuwste live Augmented Reality (AR)-technieken laat de regisseur (bekend van onder meer The Passion) verhalen over oorlog en het belang van leven in vrede en vrijheid op een indringende manier tot leven komen voor kinderen en hun (groot)ouders.
 
Het met AR verrijkte programma is een aanvulling op de (educatieve) projecten rondom de Nationale Kinderherdenking en werkt toe naar de twee minuten stilte en de betekenis daarvan. De live uitzending met de naam ‘Het is stil in Madurodam’ wordt op 4 mei 2020 in aanloop naar de 2 minuten stilte uitgezonden tussen 19:00 tot 20:00 uur op RTL 5.
 
Families en gezinnen die op 4 mei aanwezig willen zijn bij de Nationale Kinderherdenking, kunnen zich nu alvast aanmelden via www.nationalekinderherdenking.nl
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------