Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

 
De 10 kandidaten die strijden om de titel Beste Thuisbakker 2020-2021 zijn bekend! Op de website van Heel Holland Bakt en op de Instagrampagina worden Chun, Daniel, Elizabeth, Ellen, Eric, Jenny, Rianne, Roelof, Sabine en Thijs geïntrodueerd. Het achtste seizoen van Heel Holland Bakt is van start gegaan. De HHB-tent is twee keer zo groot, de bakkers zijn drie keer zo enthousiast, Janny en Robèrt proeven vier keer zoveel en André.. is gewoon André; steun en toeverlaat voor de thuisbakkers.

De thuisbakkers Chun, Daniel, Elizabeth, Ellen, Eric, Jenny, Rianne, Roelof, Sabine en Thijs gaan de strijd aan met elkaar en proberen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te imponeren met hun bakkunsten. Maar voordat de eerste aflevering van start ging, maakten eerst André, Janny en Robèrt zich klaar voor de kerst. Bekijk in de sfeerbeelden hoe het eraan toeging. 
 
Heel Holland Bakt is vanaf zondag 27 december terug bij MAX om 20.25 uur op NPO 1. En hoe! De enige afvalwedstrijd waar je van aankomt start vlak voor het nieuwe jaar met een lading kersverse thuisbakkers in dé HHB-tent. Bakkers klaar? Bakken maar!

Heel Holland Bakt (seizoen 8) vanaf zondag 27 december wekelijks om 20.25 uur op NPO 1. Presentatie: André van Duin. Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. 
 
-------

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?