Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Een gehoorervaring waar muziek in zit

De aanzet van een strijkstok op een vioolsnaar. Een aanzwellende roffel op een pauk. Of een bijna onhoorbare aanslag op het klavier van een vleugel. De schoonheid van muziek zit soms in de kleinste details. Muziek is, zo zegt men, de schoonste der kunsten. Muziek ontroert, betovert en ontregelt. Muziek enthousiasmeert, ontspant en roept herinneringen op. Een muziekstuk kan je letterlijk kippenvel bezorgen. Een belangrijk ingrediënt voor een intense muziekervaring is dynamiek: het ene moment zijn de gespeelde noten zacht en teder, het volgende ogenblik wordt je bijna van je stoel geblazen. 

De best passende gehooroplossing

Als het gehoor wat minder wordt, wordt het steeds moeilijker om die nuances goed te kunnen horen. Dat is niet alleen lastig bij het luisteren naar muziek, maar bijvoorbeeld ook als je televisie kijkt of een gesprek voert met iemand in een drukke ruimte. Heb jij ook soms moeite met verstaan? Dan zou het kunnen dat je beginnend gehoorverlies hebt. En dan loont het zeker de moeite om eens langs te gaan bij een HoorProfs audicien. Met geavanceerde meetapparatuur brengt hij de staat van je gehoor zeer nauwkeurig in kaart. En als dat nodig is kan hij je vervolgens aan de best passende gehooroplossing helpen.

Kleinschaligheid, aandacht en kennis

De HoorProfs audicienwinkels vormen een opvallende verschijning binnen de hoorzorg. De audicienbedrijven maken geen deel uit van een landelijk opererende keten maar worden gerund door onafhankelijke audiciens. Zij dragen kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en vakkennis hoog in het vaandel. De groep hanteert uiterst hoogstaande kwaliteitseisen op het gebied van service en beschikt over een breed productaanbod.

Audicien met het beste rapport

CZ, met zo’n 3,4 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van ons land, vroeg het haar klanten. Middels een enquête maakten verzekerden kenbaar hoe zij de dienstverlening van audiciens ervaren. De service van de HoorProfs audiciens werd in de zomer van 2016 met een 8,9 gewaardeerd. Dit resultaat sluit aan bij het kwaliteitsonderzoek dat de Consumentenbond in 2012 uitvoerde: de Consumentenbond riep HoorProfs uit tot de beste audiciens van Nederland. HoorProfs slaagt er in om al jarenlang de kwaliteit hoog in het vaandel te houden.

HoorProfs bij u in de buurt

Wilt u de dienstverlening van een HoorProfs vakaudicien zelf ervaren? Met zo’n 125 winkels verspreid over Nederland is er altijd wel eentje bij u in de buurt. Ga naar www.hoorprofs.nl voor de dichtstbijzijnde vestiging.

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------