Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Derdejaars filmstudenten van de Academie Beeldende Kunsten en Communication Multimedia Design in Maastricht, werken op dit moment samen aan een korte film genaamd ‘Oud Zeer’. Deze film gaat over ouderen die kiezen voor de dood, maar gedwongen worden verder te leven. Ouderen lijden vaak een eenzaam bestaan en verliezen hierdoor de levenslust. Zij hebben op dat moment niet de keuze om hun bestaan waardig af te sluiten. Door middel van deze korte film willen zij dit onderwerp onder de aandacht brengen.

Het verhaal gaat over een oudere vrouw, genaamd Lena. Zij heeft een mooi en gelukkig leven gehad. Sinds de dood van haar man, blijft ze alleen achter en lijdt ze een eenzaam bestaan. Voor haar is het goed zo. Ze besluit haar leven te beëindigen op haar eigen manier. Dit gaat echter moeizamer dan gedacht.

De studenten zijn op dit moment nog druk bezig met de pre-productie. Eind januari zullen de opnames gemaakt worden, in omgeving Maastricht. De film zal omstreeks maart in première gaan bij bioscoop Lumière (Maastricht). Exacte data volgt.

Wilt u meer informatie over Oud Zeer en wilt u op de hoogte blijven van hun productie? Kijk dan op hun website: www.oudzeerdefilm.nl of Facebookpagina: www.facebook.com/pages/Oud-Zeer/845472862139726 U kunt ook sponsoren op Cinecrowd:www.cinecrowd.nl/oud-zeer Voor meer informatie kunt u terecht bij: Joy Maurits (producent)  | e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  | tel.nr.: 0638133378

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------