Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Irene Kuiper in Vijftig+ Magazine
 
Irene zet haar fiets in het rek en gooit haar grote tas om haar schouder. Nadat ze mij op het terras van restaurant ‘1900’ in Amsterdam ziet zwaaien, loopt ze naar mij toe. Irene komt tegenover mij zitten, zet haar zonnebril af en met een brede glimlach vraagt ze of ik een goede reis heb gehad. Ze bestelt een kop koffie en een glas water en ziet er opgewekt uit, zo vroeg op de dag. 
Irene laat zich niet afleiden door personeel of voorbijgangers. Een uur lang geeft ze een enthousiaste en openhartige rondleiding door haar leven en vertelt ze over de onderwerpen die ze zo belangrijk vindt.
 
Irene Kuiper is een Nederlandse actrice, stemartieste, producente en auteur. Na de vooropleidingen aan het Conservatorium en Kleinkunstacademie in Amsterdam speelde zij in verschillende musicals, zoals Billy Elliot, Sister Act en Les Misérables. Vanaf 22 november is Irene te zien in de komische musical The Addams Family: "Ik laat mij transformeren tot oma van de familie. Oma Eudora woont al jarenlang op zolder bij The Addams Family. Ze is dol op haar kleinkinderen, brouwt magische drankjes en worstelt graag met krokodillen. Ik heb ontzettend veel zin in deze productie..." Lees het gehele interview met Irene in de september editie van Vijftig+ Magazine! 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------